TO TOSSEDE TATOVERINGER

PIZZA MED BURRATA

TÆND OVNEN PÅ 300° (hader, når det først står til sidst i opskrifter)! Lad gerne bagepladerne varme med i ovnen, hvis du ikke har en stenplade (I don’t).

Jeg har altid cherrytomater i køleskabet. Mine fortrukne er dem, man køber i plastikspanden.
I går havde jeg lyst til pizza. Det har jeg faktisk næsten hver dag, men denne gang ville jeg lave en anden pizza, end dem jeg plejer.

Jeg fandt inspirationen på majspassion.dk og lavede lidt om i opskriften. Jeg Astrid-fiserede den! Jeg gør som tv-kokken og “snyder lidt hjemmefra,” så jeg køber tit mine pizzabunde hos den lokale pizzamand. Bare bed om to deje, så plejer de at være søde.

Du skal altså bruge til 2 sexede pizzaer:

2 x dej

1,5 spand cherrytomater – gerne i forskellige farver, det er pænt!

1 lille bøtte creme frisk ( creme fraiche )

2,5 dl olivenolie

2 store fed hvidløg

Friske krydderurter (jeg brugte basilikum og Tim i Jan (timian))

Chilliflager

2 x bøffelmozerella

2 x burrata

 

Rul pizza dejen ud og smør lidt olivenolie på bunden. Hvis du skal være rigtig god, smider du lige pizzabunden ind i ovnen og luner den, før du kommer fyldet på.

Smør så creme frisk’en ud på bunden i et jævnt, tyndt og dækkende lag. Riv mozerallaen i stykker og smid den ovenpå.

Bland halverede tomater, presset hvidløg, olivenolie, krydderurter, chili og peber i en skål. Fordel hele molevitten ud over pizzaen.

Når du er nået så langt, tager du din telefon, åbner Instagram, tager et billede, poster på story og tagger mig (@astridandersenb) – for jeg vil gerne se din pizza!

Bag så pizzaen i ovnen, til den er sprød, gylden og lækker. Fordel burrataen på toppen, og server pizzaen varm! Husk, noget dejligt at drikke (et glas vin!) og godt selskab!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO TOSSEDE TATOVERINGER