TOMATDRØM

HUNKEMÖLLER

Reklame for Hunkemöller

I disse corona-tider er der ikke meget at dresse sig op til. Derfor synes jeg, det er oplagt at forkæle sig selv med en anden form for påklædning end de sædvanlige festkjoler og smarte gå i byen-outfits! Jeg har fundet en blanding af hyggetøj, træningstøj og undertøj.

Jeg bruger rigtig meget af min lockdown part 2-tid på at bage kage og tulle rundt herhjemme. Den tid er oplagt til at hygge lidt ekstra om sig selv. Jeg kunne eksempelvis godt bruge en ny morgenkåbe at fise rundt i herhjemme, mens jeg laver ikke en fløjtende fis! Jeg har også forelsket mig i at gå virkelig lange ture, og det kræver noget praktisk tøj, man kan bevæge sig i.

Hunkemöllers hjemmeside har alt: fantastisk hyggetøj, praktiske træningstøj og lækkert undertøj. Især undertøjet er Hunkemöller særligt kendt for, og hvis du keder sig, synes jeg helt sikkert, du skal gå ind og tjekke deres udvalg ud. Især deres Private Collection er et kig værd, hvis man vil udforske sin ’50 Shades of Grey’-side, hvis du forstår sådan en lille en

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOMATDRØM